Podle obsahu cukru
- BRUT NATURE (0-3 g/l zbytkového cukru) je výrazně suché, často označované jako „suché na kost“.
- EXTRA BRUT (0-6 g/l zbytkového cukru) je velmi suché.
- BRUT (0-12 g/l zbytkového cukru) je suché víno s vyváženou chutí, která není příliš sladká.
- EXTRA DRY (12-17 g/l zbytkového cukru) je středně suché s mírně sladkým nádechem.
- DRY (17-32 g/l zbytkového cukru) je středně sladké a velmi oblíbené víno.

Vigna Del Gal vino bianco Frizzante COL FONDO il Rito Extra Brut, často přezdívané jako FITNESS PROSECCO, díky svému velmi nízkému obsahu...

Villa Braida Prosecco Rosé DOC Millesimato Brut má brilantní, zářivě světle růžovou barvou a jemným, perzistentním perlením. Vůně připomíná...

SUTTO Prosecco Rosé DOC Millesimato Brut má pudrově růžovou barvu s krémovou pěnou a jemnou perzistencí. Ve vůni můžeme objevit jemné tóny...

Vedova Tarcisio Prosecco Frizzante COL FONDO Brut Nature má intenzivní slámově-žlutou barvou. Metoda Col fondo umožňuje dosáhnout přirozeného...

Varaschin vino Frizzante COL FONDO Extra Brut má světle slámově žlutou barvou se zelenkavými odlesky, má jemnou perlení získanou...

Le Bertole LETO SANTIN Prosecco Frizzante COL FONDO Brut Nature má světle slámově-žlutou barvou. Metoda Col fondo umožňuje dosáhnout přirozeného...

Val D'Oca Prosecco Rosé DOC Millesimato Extra Dry je šumivé víno se světle jasnou růžovou barvou a s jemnou a vytrvalou perláží, která uvolňuje...

Bresolin DiFondo vino bianco COL FONDO AGRICOLO BIOLOGICO Extra Brut má někdy lehce zakalenou slámovou barvu, což je způsobeno přítomností kvasinek...

Col del Balt CODOLÁ Prosecco Frizzante COL FONDO Brut Nature má slámově-žlutou barvou. Toto perlivé víno je výsledkem tradiční přírodní fermentace...