Extra Brut
Prosecco v kategorii Extra Brut obsahuje 0 - 6 g zbytkového cukru na litr. Měl by se podávat vychlazený na 6-8°C a chutná skvěle jako aperitiv, ideální k čerstvým a mléčným sýrům, jako je mozzarella Bufala, která zředí pocit mastnoty. Sushi, syrové ryby, tatarák, nebo první chody s korýši nebo lehce smažené.

Vigna Del Gal vino bianco Frizzante COL FONDO il Rito Extra Brut, často přezdívané jako FITNESS PROSECCO, díky svému velmi nízkému obsahu...

Lucie Prosecco Treviso DOC Extra Brut má aromatický buket, který je pro tuto odrůdu typický, spolu s živými minerálními tóny, náznaky chlebové...

Varaschin vino Frizzante COL FONDO Extra Brut má světle slámově žlutou barvou se zelenkavými odlesky, má jemnou perlení získanou...

Bresolin DiFondo vino bianco COL FONDO AGRICOLO BIOLOGICO Extra Brut má někdy lehce zakalenou slámovou barvu, což je způsobeno přítomností kvasinek...

Follador Francesco vino bianco Frizzante COL FONDO Testardo Extra Brut je šumivé bílé víno vyrobené ze 100% Glera a je ideálním společníkem pro...

Domus-Picta Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore Extra Brut má výrazně slámově žlutou barvu se se zelenkavými odlesky. Suché a harmonické na...

Bresolin Benny BIO Prosecco Asolo DOCG Superiore Extra Brut má světle slámově žlutou barvu, živou, lehkou a perzistentní perleť. Vůně je...

Vigna Del Gal Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore TRANQUILLO Extra Brut má světle slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky a velmi...

Val D'Oca BLACK Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore Millesimato Extra Brut je šumivé víno se slámově žlutou barvou. Živé a energické, vyvážené...